Ondernemers

 

Activiteiten ten behoeve van startende ondernemers in het MKB en ZZP’ers:

Voor jou als ondernemer, stelt de Stichting haar ICT diensten op non-profit basis ter beschikking. Je kunt je aanmelden voor de volgende diensten:

– de installatie van een e-commerce website. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde ondernemer minimaal gebruik maakt van e-commerce, een van de redenen was, de onbekendheid met het medium internet en de hoge kosten. De Stichting komt je als ondernemer in deze tegemoet, door op niet-commerciële basis voor jou een webshop te installeren en je in het gebruik ervan wegwijs te maken.

– de installatie van een wordpress cms responsive website. Door de explosieve groei van zgn. responsive websites is het nu voor de ondernemer ook mogelijk om over een eigen website met een eigen domeinnaam te beschikken. Je bent als bezitter van een responsive website met eigen domeinnaam in staat om je website zodanig aan te passen dat het steeds voldoet aan de wensen en verwachtingen van jouw klanten. Je bevordert met een goede website de promotie van jouw producten en diensten.

Als ondernemer kan je ons naar draagkracht jouw giften doneren.

Design & Commercieel:

Voor commerciële design websites/scripts geldt een nader te bepalen donatiebedrag, welke overeenkomt met het aantal man-uren per opdracht. Dit ter voorkoming van oneerlijke concurrentie. De Stichting zal indien nodig, je opdracht doorverwijzen naar bij haar bekend staande internet bureaus.

Vraag & Aanbod

Aan de hand van de vraag uit de ondernemerswereld naar nieuwe diensten zal de Stichting in de toekomst de installatie van e-commerce gerelateerde open source software, als zelfstandige projecten opstarten en aanbieden.

Geen wederverkoop:

De Stichting staat geen wederverkoop toe van door haar verleende diensten, het aanmelden van je opdracht moet derhalve persoonlijk plaats vinden. Bulk aanmeldingen komen alleen toe aan overheidsinstellingen, non-profit organisaties en geautoriseerde dealers na overleg met de Stichting.

Lees voor verdere vragen onze FAQs.