Testimonial – Social Proof – Donoren in natura

Professioneel web en grafisch designer Tinka Kazemier, eigenares van ontwerpbureau tinka4design, volgde de cursus joomla cms bij Stichting ODINS. Haar testimonial over de cursus en de nazorg, vindt u in de volgende video en citaat.

tinkacitaat

Kijk voor meer informatie over het ontwerpbureau van Tinka Kazemier, op tinka4design.nl

Social proof

De Stichting heeft in het jaar 2010 het werkervaringsproject iConsults Advies & Begeleidingsbureau opgestart. Het iConsults project is een onderdeel van de Stichting. Als zodanig is het geen aparte rechtsvorm.

Het doel van het iConsults project is tweeledig. In de eerste plaats richt het zich in het bijzonder op de kwetsbare groepen in onze samenleving. Hulpzoekenden voor wie de weg naar de maatschappelijk juridisch dienstverlenende instellingen, een nog te hoge drempel oplevert. Daarnaast biedt het project tevens werkervaring voor vrijwilligers.

In de opstartfase heeft het project al een behoorlijk maatschappelijk draagvlak. Zo heeft de Stichting de medewerking gekregen van de Gemeente Groningen, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het IND. Dit heeft geresulteerd in het plaatsen van de eigendomsrechtelijk beschermde logo’s van genoemde instellingen en overheidsorganen op de informatiesite van het iConsults project (iconsults.nl).

iconsults

Update 2013: het iConsults project is inmiddels succesvol afgerond.

Donoren in natura

Stichting ODINS ontvangt ondersteuning van:

220px-google_2015_logo-svg

Grants

microsoft_logo_2012-svg

Licenties

Verified META (Facebook) Tech Provider

Stichting ODINS is door META (Facebook) geverifieerd als Tech Provider. Dit betekent concreet dat Stichting ODINS, META technologie in haar applicaties mag implementeren.