Over ons

 

Stichting ODINS is een non-profit instelling, opgericht in 2006.

De Stichting heeft ten doel, het creëren van werkervaringsprojecten voor werkzoekenden. Hierbij richt zij zich in het bijzonder op de ICT dienstverlening en Online marketing.

Naast het creëren van werkervaringsprojecten, verstrekt de Stichting informatie en verzorgt zij cursussen middels het internet op het gebied van ICT en Online marketing.

In navolging van het ideële karakter van de Stichting, levert zij gratis ICT en Online marketing diensten aan startende ondernemers, zzp’ers, non-profit instellingen en verenigingen.

De uitvoering van de dienstverlening is in handen van door de Stichting opgeleide werkzoekenden, die als stagiair middels de praktijk, werkervaring opdoen. Naast het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt , hebben zij ook de mogelijkheid om als zelfstandige, ICT en Online marketing diensten aan te bieden.

 

Het Bestuur

Het Stichtingsbestuur heeft drie bestuursleden:

– Albert de Queljoe heeft met zijn universitaire achtergrond en ervaring op multimediagebied, naast de toezichthoudende en controlerende bestuurstaken, ook de verantwoordelijkheid voor de product en concept ontwikkeling en trainingsprojecten.

– Michael Dekker is gecertificeerd Google Adwords specialist, en verzorgt op grond van zijn opleiding en werkervaring, naast de bestuurlijke taken, de marketing binnen de Stichting.

– Emma Dekker is als deskundige werkzaam in de zorgsector, op grond van haar ervaring verricht zij de bestuurlijke taken en adviseert zij de Stichting op managementgebied.